nedjelja, 25.10.2009.

Novosti i najava za 30. i 31.10.2009.

Eto grad nam se počeo nešto glazbeno pokretati, sve je više koncerata u gradu ali i u okolici također, sve više uspješnih organiziranih koncetara sa više gostujućih bendova i sve više glazbenih druženja.
Tako, uz to sve, eto nam još jednog događanja koje će razveseliti sve zaljubljenike u dobru glazbu.

U Bjelovaru, u Tarkusu odvijati će se dvodnevna gitarijada gdje ćemo, između ostalih, nastupati i mi.
Nastupamo 31.10. drugi po redu.
Pobjednik gitarijade dobiva 1000 kuna, zato, ljudi, navijajte za nas, voljni smo vas poslije častit!!! : )

Zatim, gostujemo na koncertu u ivaniću 30.10.2009. ako nam bog da dobrog vremena jer je koncert na otvorenom!
-------------------------------------------------
Nešto novosti iz bendovskih razvijanja:
Eto, igrom slučaja, došlo je do promjene u postavi benda.
Kao stalni član sada u razvitku benda sudjeluje Boris Damjanović kao Saxofonist i veoma je doprinio kvaliteti i ljepoti zvuka kompletnog benda. Zatim, još jedna novost, još jedan novi član, poznat kao Ivan Varga, naš gitarist! Pun iskustva i znanja o glazbi, uklopio se u ovaj bend vrlo lako i sa stilom. Očekujte da ćete vidjeti njegovo lice na pozornici sa nama već 31.10. na gitarijadi!

Sve ove promjene, nadamo se, doprinjet će kvaliteti benda i kvaliteti izvođenih pjesama, tako će doprinjeti i vašem užitku na koncertima.
-------------------------------------------------
Toliko od nas... do čitanja - doviđenja!


15:31 | Komentari (2) | Print | ^ |

nedjelja, 18.10.2009.

Update!

Uh... od zadnjeg događanja svašta se dogodilo,no idemo redom. Gostovali smo na radio tereziji i moramo pohvaliti ljude što su nas toplo primili i uveli nas u njihov studio. No prije toga sljedio je proces snimanja pjesama koje su se vrtile na radiu. Tu nastupa naš novi kolega, član benda zvani Varga koji će naš repertoar ispuniti s još jednom gitarom. Posudio nam je opremu i pomogao da u našem inproviziranom studiju izvučemo maksimum kod snimanja. Snimili smo "Cocain", "Road house blues", "La grange", "Tush" snimke pjesama i radio emisije možete downlodat ovdije :

http://www.megaupload.com/?d=KCZP9HAQ

Zadovolji smo gostovanjem na emisiji i općenito zvukom pjesama na radiu. Jučer 17.10. napravili smo neplaniranu svirku nakon što smo se svi napili na Ivoninom rođendanu u Tarkusu (gdje drugdje). Bilo je veoma zanimljivo, solidno smo odsvirali i hvala ljudima što su nas podržali. Imali smo gosta u svirci Mišu Grgića(gitara) koji je jako dobro odsviro Paranioid i A ti još plačes. Mišo svaka čast :). Za vrijeme naše pauze okupili su se svirci iz grupe Round trip ticket sa gitaristom/pjevačem Lukom Golecom svirali su stvari: from whom the bell tolls, enter sadman. Dečki svaka čast za tako neplanirano sviranje prejebeno!!!. Golec se pokazo ko sexy macan i odsviro sve sexy također i Sinani(bass) i Platinuš(bubnjevi). S još jednim gitaristom sada zvuči sve na mjestu i jako dobro. Za Vargu nemoram ništa komentirat jer je on sviro dok smo svi mi bili u pelenama osim Zorana on je bio u gaćama, preodlično svira s jako dobrom opremom i kull je prijatelj i osoba. U sljedećih par dana napisat ću vam datume triju koncerata koje ćemo održati.

Evo par slika od jučer:

Upload slika i fotografija

Upload slika i fotografija

Upload slika i fotografija

Do sljedećeg posta pozdrav! :)


21:16 | Komentari (4) | Print | ^ |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.